چگونه/ اگر جز افرادي هستيد که دوست دارند کيک رنگين کماني بپزند اما به سلامت رنگ هاي خوراکي شک دارند، حتما اين چگونه را دنبال کنيد. با استفاده از برخي مواد آشپزي و ترکيب رنگ هاي به دست آمده مي توانيد رنگ هاي بيشتري خلق کنيد.
بنفش، قرمز، آبي: يک عدد کلم قرمز را خرد کنيد سپس مقداري نمک بزنيد و در مخلوط کن بريزيد. سپس مواد را در پارچه اي تميز ريخته و فشار دهيد تا آب بنفش رنگ خوشرنگي از آن خارج شود. براي به دست آوردن رنگ قرمز، رنگ بنفش حاصل شده از کلم را با مقداري آبليمو مخلوط کنيد تا قرمز شود. در عين حال، از همان رنگ بنفش اوليه و با اضافه کردن کمي بکينگ پودر مي توانيد به رنگ آبي برسيد.
۲
قرمز: براي به دست آوردن ترکيب رنگ قرمز يا صورتي مي توانيد هر کدام از اين ميوه ها را در مخلوط کن ريخته و سپس در پارچه اي فشرده کنيد. رنگ قرمز به دست آمده را مي توانيد تا دو هفته در فريزر نگهداري کنيد.براي اينکه رنگ قرمز پررنگ تري به دست آوريد مي توانيد اين ميوه ها را در قابلمه بريزيدو يک ليوان آب روي آنها بريزيد. مخلوط را کمي حرارت دهيد تا غليظ شود. سپس از صافي رد کنيد.
۳
نارنجي: براي به دست آمدن رنگ نارنجي چاره اي جز استفاده از هويج نداريد. البته پرتقال و نارنگي هم رنگ نارنجي توليد مي کنند، اما به قدري کم رنگ است که احتمالا دسر شما به رنگ مطلوب نمي رسد. براي تهيه ي رنگ نارنجي، ابتدا چند هويج را آب بگيريد. سپس آب هويج را با شعله ي کم مقداري حرارت دهيد تا غليظ تر شود. رنگ به دست آمده را مي توان در انواع دسر ها استفاده کرد و البته به دليل رنگ دهي بالا طعم هويج مشخص نيست.
۴
صورتي: از چغندر در توليد رنگ صورتي استفاده مي شود. چند چغندر را با کمي آب بپزيد. سپس همه را در مخلوط کن بريزيد و از صافي رد کنيد.
۵
سبز: براي به دست امدن رنگ سبز زياد دستتان باز نيست. گزينه هاي موجود همه شامل سبزيجات مي شوند که البته اکثرا طعم خاصي را وارد دسر يا غذاي شما مي کنند. با اين حال در بين سبزيجات موجود اسفناج بيشترين رنگ دهي را دارد و مي توانيد با افزودن رنگ کمتر، ترکيب بهتري در دسر به دست آوريد، که البته بدين ترتيب دسر نيز طعم اسفناج نمي گيرد.

نکات و هشدارها
از رنگ ها براي تزئين برنج، خامه، فوندانت، رنگ کردن نمک خوراکي، تزئين ماست، و انواع کرم ها استفاده مي شود.
براي رنگ کردن دسرها، ابتدا يک قاشق چاي خوري از رنگ مورد نظر را به خامه، کرم يا فوندانت اضافه کنيد. در صورتي که به رنگ دلخواه نرسيديد، مقداري ديگر اضافه کنيد. بدين ترتيب دسر شما طعم نامطلوب نمي گيرد.
رنگ هاي خانگي در هر حال به تنوع و درخشش رنگ هاي خوراکي نمي شوند و در ايجاد و ترکيب رنگ محدوديت هاي وجود دارد. بنابراين اگر رنگي مد نظر شما بود که با روش هاي خانگي به دست نمي آيد، خيلي هم نگران نباشد. تنها منبع ورود رنگ هاي خوراکي به بدنتان کيک رنگين کماني شما نيست، در بستني، ژله ها، نوشابه ها، شکلات ها و هزاران چيز ديگر از رنگ خوراکي استفاده شده است. پس زياد هم وسواس به خرج ندهيد.




با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد