مجله آشپزی مثبت/ کوکو سبزی همیشه طرفداران خودش را دارد. مخصوصاً کوکوهای شمال کشور. گرگانی‌ها کوکو سبزی متفاوتی دارند که با اسفناج و گشنیز درست می‌شود و البته با طعمی متفاوت و بی‌نظیر.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
400 گرم اسفناج خرد شده
200 گرم گشنیز خرد شده
2 عدد تخم‌مرغ
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
1 ق س آرد سفید
2 حبه سیر
چطور بپزم:
1. اسفناج خرد شده، سیر و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
2. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی‌ها بریزید.
3. نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
4. حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5. تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداری از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
یه جوردیگه
تره طعم خوبی به این کوکو می دهد اگر گشنیز نداشتید می توانید از تره استفاده کنید.