اطلاعات/ نام اين غذا شايد عجيب باشد اما بايد بدانيد قنبرپلو يکي از غذاهاي محبوب شيرازي است که باب طبع شما هم خواهد بود.
چي لازم دارم (براي چهار نفر):
گوشت چرخ‌کرده ۷۵۰گرم
برنج ۴پيمانه
پياز يک عدد
نمک ۱قاشق غذاخوري
زردچوبه ۱قاشق چاي‌خوري
آرد نخودچي به ميزان دلخواه
کشمش ۲۰۰ گرم
روغن به ميزان لازم
رب انار ۲ قاشق غذاخوري
شيره انگور ۱قاشق غذاخوري
گردو ۱۰۰ گرم
چطور بپزم:
برنج را از قبل با نمک زياد خيس کنيد و اجازه دهيد نصف روز بماند. گوشت را همراه با کمي نمک و زردچوبه ورز داده و بعد از مخلوط کردن با آردنخودچي آن را به شکل کوفته ريزه در آوريد و در روغن سرخ کنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد در کوفته ريزه‌ها کمي هم از سبزيجات تازه معطر مثل جعفري يا ترخون استفاده کنيد. رب انار را تفت دهيد و بعد از خاموش کردن شعله گاز شيره انگور را روي آن بريزيد.
در تابه‌اي ديگر گردو، پياز و کشمش را سرخ کرده و کنار بگذاريد. حالا برنج را در آب جوش ريخته و اجازه دهيد مغز آن نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و کف قابلمه را با ته ديگ دلخواه بپوشانيد و بخشي از برنج را روي ته ديگ بريزيد. کوفته ها، گردو، پيازداغ و کشمش سرخ شده را لابه‌لاي برنج ريخته و رب انار تفت داده شده همراه شيره انگور را روي برنج بريزيد. شعله زير قابلمه برنج را تند کنيد تا بخار برنج بلند شود و بعد دم کني روي در قابلمه بگذاريد و شعله را کم کنيد تا دم بکشد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد