اطلاعات/ نام این غذا شاید عجیب باشد اما باید بدانید قنبرپلو یکی از غذاهای محبوب شیرازی است که باب طبع شما هم خواهد بود.
چی لازم دارم (برای چهار نفر):
گوشت چرخ‌کرده ۷۵۰گرم
برنج ۴پیمانه
پیاز یک عدد
نمک ۱قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱قاشق چای‌خوری
آرد نخودچی به میزان دلخواه
کشمش ۲۰۰ گرم
روغن به میزان لازم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
شیره انگور ۱قاشق غذاخوری
گردو ۱۰۰ گرم
چطور بپزم:
برنج را از قبل با نمک زیاد خیس کنید و اجازه دهید نصف روز بماند. گوشت را همراه با کمی نمک و زردچوبه ورز داده و بعد از مخلوط کردن با آردنخودچی آن را به شکل کوفته ریزه در آورید و در روغن سرخ کنید. در صورت تمایل می‌توانید در کوفته ریزه‌ها کمی هم از سبزیجات تازه معطر مثل جعفری یا ترخون استفاده کنید. رب انار را تفت دهید و بعد از خاموش کردن شعله گاز شیره انگور را روی آن بریزید.
در تابه‌ای دیگر گردو، پیاز و کشمش را سرخ کرده و کنار بگذارید. حالا برنج را در آب جوش ریخته و اجازه دهید مغز آن نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و کف قابلمه را با ته دیگ دلخواه بپوشانید و بخشی از برنج را روی ته دیگ بریزید. کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابه‌لای برنج ریخته و رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور را روی برنج بریزید. شعله زیر قابلمه برنج را تند کنید تا بخار برنج بلند شود و بعد دم کنی روی در قابلمه بگذارید و شعله را کم کنید تا دم بکشد.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید