عکاس خونه/ ارسالی از نازنین (آباجی نانا)
قبلا از غذاهای بسیارخوشمزه خوزستان خوراک نون زرد یا نون چرب، رو پختم و عکس گذاشتم که غذای محلی و مجلسی شوشتر و دزفول بود. حالا نوبت امگشت یا مگشت (ماهی پلوی عربی) هست که غذایی بسیار خوشمزه و پر ملاته و به چند روش پخته میشه. پر ادویه و خوش عطر هست.این عکس رو تقدیم میکنم به جنوبی های عزیز و مهمان نواز که با عطر غذاها و ادویه هاشون هوش از سر آدم میپره... تصویر سمت راست بار اولی بود که میپختم در منزل یکی از فامیل و امکان تزیین نبود، تصاویر دیگه هم شام دیشبه که برای مهمون پختم.لطفا بخش آشپزی درج بشه.سپاس.
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."