سوران/ امروز میخوام عدس پلو را که هم طعم خوبی داره و درعین حال راحته آموزش بدهم. البته این غذا را همه بلد هستید ولی هر کس به نوعی طبخ میکنه . اما متداول ترین نوع پخت عدس پلو فکر کنم همین باشه . امیدوارم این غذا را درست کنید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه عدس پلو
عدس 2 پیمانه پلوپز
برنج 3 پیمانه پلوپز
پیاز دوعدد ریز شده و سرخ شده
گوشت چرخ کرده 250 گرم
کشمش به میزان لازم که من یک پیمانه درست کردم
کره به مفدار لازم
طرز تهیه عدس پلو
برنج را شسته با مقداری نمک وآب خیس میکنیم
عدس را هم پاک کرده وشسته و میگذاریم خوب بپزد. بعد ازاینکه عدس خوب پخت(نه اینکه له بشه) آنها را در آبکش ریخته و کناری میگذاریم.

پیاز ها را ریز خرد میکنیم و با مقداری روغن سرخ میکنیم. همینکه پیازها سبک شد. گوشت چرخ کرده را هم به پیاز اضافه میکنیم تا گوشت هم خوب تفت بخوره نه اینکه بسوزه.
بعد از خیساندن برنج که مدت آن یک تا دوساعت است یک قابلمه را آب کرده و روی شعله گاز گذاشته تا بجوش بیاد وقتی آب جوشید برنج خیس کرده را آب اضافی اش را دور ریخته و برنج را در آبجوش بریزید تا برنج خوب مغز پخت بشه. وقتی موقع آبکش کردن برنج شد عدس پخته آب گرفته را به برنج اضافه کرده یک هم بزنید وبرنج وعدس را آبکش کنید.

مقدار 2 قاشق روغن در قابلمه ریخته نصف از آب روغن بجوش آمده را در کاسه ماست خوری ریخته برای روی برنج نصفی را هم در ته ظرف سپس برنج وعدس آبکش شده را درون قابلمه ریخته و بعد آب روغن را روی برنج ریخته ودرب ظرف رابسته تا بخار پلو بالا آمد دمکنی بگذارید و زیر برنج را کم کنید. به مدت 20 تا 30 دقیقه بعد از بخار دادن پلو میگذاریم پلو و عدس دم بکشه.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید