غذاي اصلي/ «ماهي سوخاري» با سس ليمويي خوشمزه
تصوير زندگي/ ماهي سوخاري غذايي لذيذ و خوشمزه و مناسب وعده شام و ناهار است. اين غذاي شيک و مجلسي خيلي سريع آماده ميشود و مورد علاقه اکثر افراد بخصوص بچه هائي است که با ماهي ميانه خوبي ندارند. اميدواريم با تهيه اين ماهي سوخاري خوشمزه، لذت کافي را برده و لحظات خوشي را در کنار خانواده سپري کنيد. چي لازم دارم: فيله ماهي شسته و خشک شده:۸۰۰ گرم تخم مرغ: ۲ عدد آرد سوخاري: ۱۳۰ گرم روغن مايع: به ميزان لازم نمک و فلفل: به ميزان لازم مواد لازم براي مايونز ليمويي: مايونز: ۱۰۰ گرم سير رنده شده:۱ حبه رنده پوست ليمو: ۳ قاشق چايخوري آب ليموترش :۱ قاشق غذاخوري گشنيز ساطوري شده:۱/۲ قاشق غذاخوري چطور بپزم: فيلههاي ماهي را به شکل نوارهايي به ضخامت ۲ سانتيمتر و طول ۵ سانتيمتر ببريد، سپس کمي نمک و فلفل بپاشيد. تخم مرغها را در يک بشقاب گود شکسته و آنقدر با چنگال بزنيد تا يکدست شود، اما دقت کنيد تخممرغها کف نکند. سپس کمي نمک و فلفل بپاشيد آرد سوخاري را در يک بشقاب گرد بريزيد. فيلههاي ماهي را در مايه تخممرغ زده، سپس در آرد بغلتانيد. اين عمل را براي هر فيله، دو تا سه بار انجام دهيد. روغن را در يک قابلمه يا تابه کوچک داغ کنيد. مقدار روغن بايد به اندازهاي باشد که روي فيلهها را بپوشاند. در هر نوبت حدود ۴ فيله را به مدت ۵ دقيقه در روغن روي شعله متوسط سرخ کنيد تا روي آن طلايي شود. روش تهيه سس: همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمي نمک و فلفل به آن بيفزاييد. نکات: فيله ماهي هوک و شير براي اين کار مناسبتر است. پيشنهاد ميشود به جاي آرد سوخاري از نان خشک کوبيده مخلوط شده با نمک، فلفل و زردچوبه استفاده کنيد. به مايه تخممرغ يکي، دو قاشق آب اضافه کنيد تا کمي رقيقتر شود. اين غذا را با سيبزميني سرخ کرده سرو کنيد.