غذاي اصلي/ «شامي»، کوچک و بزرگ دوستش خواهند داشت
آخرين خبر/ چي لازم دارم: 300 گرم گوشت گوسفند 1عدد تخممرغ 2 عدد سيبزميني 2 عددپياز 1 ق س سبزي معطر به ميزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه چطور بپزم: 1. گوشت را با يک عدد پياز بگذاريد خوب بپزد. 2. وقتي گوشت پخت آن را خوب بکوبيد تا له شود. 3. يک پياز ديگر را رنده کنيد و آبش را بگيريد، سپس آن را روي گوشت بريزيد. 4. سيبزميني را هم رنده کنيد و روي گوشت بريزيد. 5. تخممرغ را هم روي گوشت بريزيد و با نمک، فلفل، زردچوبه و سبزي معطر موادتان را خوب مخلوط کنيد. 6. در يک تابه مناسب روغن بريزيد تا داغ شود. وقتي روغن خوب داغ شد، از موادتان به اندازه يک قاشق بزرگ برداريد و درون روغن بريزيد و سرخ کنيد. نکته براي اين شامي از جعفري خرد شده، ريحان خرد شده و يا هر سبزي معطري که مورد نظرتان است مي توانيد استفاده کنيد با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد