بيتوته/ تذکرات در مورد چگونگي دم کردن چاي‌هاي گياهي
1. براي دم کردني‌هاي گياهي بهتر است از قوري‌هاي چيني يا شيشه‌اي استفاده شود.
2. قوري را روي حرارت غيرمستقيم کتـري يـا سمـاور قرار دهيم.
3. براي دم کشيدن 15 دقيقه کافي است امّا هر چه بيشتر دم بکشد بهتر است.
4. چاي را صاف نموده و ميل نماييد.
توصيه‌ها در مورد نوشيدن انواع چاي
1. زياده‌روي در مصرف هيچ‌کدام از چاي‌ها مفيد نيست ولي آنچه شامل همه‌ي آن‌ها مي‌شود اين است که انواع چاي‌ها خاصيت ضد پيري دارند.
2. بهتر است از چاي‌هايي استفاده شود که بدون مـواد افزودني همچون رنگ‌دهنده و طعم‌دهنده‌ها باشد.
3. جهت کاهش مضرات چاي بهتر است با مصلح آن مصرف شود مصلح چاي، دارچين و يا هل است.
4. هرگز فراموش نکنيد که مصرف يک نوع چاي گياهي به طور مداوم باعث بروز عوارض زيادي مي‌شود. از اين رو پيشنهاد مي‌شود در طول هفته چاي‌هاي گياهي مختلفي که براي شما مفيد هستند را بنوشيد تا دچار عوارض ناشي از مصرف زياد آن نشويد. به طور مثال: خوردن چاي معمولي به طور مداوم باعث خشکي روده و معده، خشکي سر و سرد شدن مغز، بيماري‌هاي کبدي، استسقاء، گرفتگي عضلات و کمبود آهن مي‌شود. خوردن قهوه به طور مداوم باعث اعتياد به کافئين، ناآرامي، سردرد، بيماري‌هاي کبدي مي‌شود. خوردن گل گاوزبان به طور مداوم باعث تپش قلب و کم شدن سوي چشم مي‌شود



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد