باشگاه خبرنگاران/ يک محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت: ليمو عماني موجود در غذا به عنوان جاذب قوي چربي محسوب مي شود.
اين افزودني موجود در غذا قاتل سلامتي شما استيونس حيدري محقق و پژوهشگر طب سنتي در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: ليمو عماني به وسيله آفتاب يا توسط دستگاه خشک مي شود.

وي با بيان اينکه ليمو عماني که توسط آفتاب خشک شود، حجم ويتامين D بالايي دارد،اظهار داشت: هر چه ليمو عماني تيره تر باشد ارزش غذايي آن بيشتر است.

اين محقق و پژوهشگر طب سنتي عنوان کرد: ليمو عماني همانند يک اسفنج حجم زيادي از چربي و ادويه غذا را به خود جذب مي کند بنابراين افراد به خصوص مبتلايان به فشار و چربي خون بايد از خوردن آن خودداري کنند، مصرف مداوم ليمو عماني موجود در غذا نيز چاق کننده است.

حيدري افزود: پودر ليمو عماني ارزش غذايي کمتري نسبت به خود آن دارد.همچنين از آن جايي که طبع ليمو عماني سرد و خشک است بهتر است آن را در 15 دقيقه آخر طبخ غذاهايي که طبع گرمي دارند مانند آبگوشت به غذا اضافه کنند.

وي مصرف ليمو عماني را براي مبتلايان به چربي خون مفيد دانست و توصيه کرد: افراد مي توانند به دمنوش هايي که در زمستان مصرف مي کنند، ليمو عماني را بيفزايند، استفاده از دم کرده گل گاو زبان به همراه ليمو عماني مانع از افزايش غلظت خون در افراد مي شود.

اين محقق و پژوهشگر طب سنتي تاکيد کرد: مصرف شربت ليمو ترش تازه همراه با عسل براي افرادي که مزاج گرم دارند مفيد است، همچنين استفاده از اين نوشيدني به مدت 60 روز سبب لاغري و تقويت معده نيز مي شود.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد