ايرنا/نتايج يک مطالعه جديد نشان مي دهد که مصرف زياد گوشت قرمز فرآوري نشده با افزايش خطر ابتلا به بيماري ورم روده ارتباط دارد.
محققان دانشکده پزشکي هاروارد در اين مطالعه داده هاي رژيم غذايي بيش از 46 هزار مرد را در آمريکا تجزيه و تحليل کردند. 764 نفر از اين افراد در طول دوره زماني 26 ساله به وضعيتي به نام ديورتيکوليت مبتلا شدند.

ديورتيکوليت به التهاب ديورتيکول گفته مي شود؛ ديورتيکول بيرون زدگي هاي کوچک کيسه مانند هستند که در جداره سيستم گوارشي شکل مي گيرند. ديورتيکول ها اغلب در قسمت پاييني روده بزرگ تشکيل مي شوند و وجود آنها خصوصا در سنين بالاي 40 سال شايع است، اما به ندرت مشکلي ايجاد مي کند.
محققان دانشکده پزشکي هاروارد متوجه شدند، افرادي که بيشترين ميزان گوشت قرمز را مصرف مي کردند در قياس با افرادي که کمترين ميزان مصرف را داشتند، با افزايش 58 درصدي خطر ابتلا به ديورتيکوليت روبرو بودند، هر چند چگونگي تاثير گوشت قرمز بر ابتلا به اين بيماري مشخص نيست
آنها با تاکيد بر لزوم انجام مطالعات بيشتر اعلام کردند که ممکن است گوشت قرمز بر باکتري هاي روده تاثير بگذارد که به نوبه خود مي تواند سيستم ايمني بدن را تغيير دهد و ديواره روده را تحريک کند
محققان افزودند: تعويض گوشت قرمز با گوشت ماکيان و يا ماهي در رژيم غذايي خطر ابتلا به اين بيماري را کاهش مي دهد



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد