بي باک/ انتخاب گزينه هاي صحيح غذايي در اين وعده علاوه بر اين که سوخت و ساز بدن را در تمام طول روز بالا مي برد، راهي مناسب براي کنترل قند خون در مبتلايان به ديابت است.

اصل اول؛ حذف نکردن وعده صبحانه: تحقيقات نشان مي دهد صرف نظر کردن از صبحانه باعث ابتلا به چاقي و مقاومت به انسولين مي شود. مطالعات ديگر تاييد مي کنند که مصرف کنندگان صبحانه بهتر مي توانند در برابر غذاهاي چرب و پرکالري مقاومت کنند. هدف از خوردن صبحانه در ديابتي ها، کنترل بهتر قند خون و جلوگيري از پرخوري در طول روز است.

اصل دوم؛ مصرف صبحانه در خانه: شما مي توانيد و البته نبايد از رستوران ها براي خوردن صبحانه استفاده کنيد. يک وعده غذايي مناسب براي صبحانه هميشه در خانه قابل دسترس است. يک صبحانه سبک مي تواند شامل کربوهيدرات ها و چربي هاي سالم بعلاوه پروتئين باشد و نزديک به 1000 کالري به بدن شما برساند.

اصل سوم؛ مصرف غلات همراه با ميوه: يک وعده غلات کامل حداقل 5 گرم فيبر به بدن شما مي رساند و مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم غلات باعث کاهش وزن مي شود. استفاده از غلات کامل به همراه ميوه هاي تازه مانند توت فرنگي يا زغال اخته را مي توان يک رژيم ديابت پسند دانست.

اصل چهارم؛ مصرف دانه کتان: اين دانه ها غني از فيبر و پروتئين هستند و اسيدهاي چرب امگا 3 موجود در آنها به بهبود سلامت قلب و کاهش کلسترول کمک مي کند و از ميزان التهاب بدن مي کاهد.

اصل پنجم؛ بلغور جوي دو سر: يکي از بهترين گزينه هاي صبحانه براي ديابتي ها است و در هر فنجان 4 گرم فيبر دارد به طوري که باعث کنترل قند خون مي شود. مطالعات نشان داده که مصرف يک فنجان بلغور جو براي 5 تا 6 بار در هفته خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را تا 39 درصد کاهش مي دهد.

اصل ششم؛ شير يا ماست کم چرب: شير علاوه بر اين که حاوي کلسيم و ويتامين دي بالا است خطر ابتلا به سندرم متابوليک يعني مجموعه اي از علائم که منجر به ديابت و بيماري هاي قلبي مي شوند را کاهش مي دهد. ويتامين دي موجود در محصولات لبني کم چرب همچنين با کاهش ميزان کلسترول و بهبود سطح انسولين در ارتباط است.

اصل هفتم؛ چاي دارچين: دارچين بهترين گزينه براي کاهش قند خون است و اضافه کردن آن به چاي يا قهوه براي کنترل و مديريت ديابت مي تواند مفيد باشد.



با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد