طرز تهیه شربت آبلیمو با طعم سنتی
آخرین خبر/ (برای ۳ لیتر معادل دو پارچ)
مواد لازم:
شکر: ۲ و نیم لیوان فرانسوی
آبلیمو: آب ۱۰ عدد لیموترش کوچک (با پالپ)
گلاب: نصف لیوان فرانسوی
اگر گلاب دوآتیشه است، مقدار کمتری بریزید (حدود یکسوم لیوان).
زعفران دمکرده غلیظ: ۳ قاشق مرباخوری
تخم شربتی خشک: ۱ قاشق مرباخوری (برای ۱/۵ لیتر)
خاکشیر خشک: ۲ قاشق مرباخوری
نکته بسیار مهم:
میزان شکر و آبلیمو کاملاً به ذائقه شخصی خودتون بستگی داره، هیچ دستور ثابتی نمیتونه دقیقاً شیرینی و ترشی دلخواه شما را تعیین کند. حتماً شربت را بچشید و متناسب با ذائقهتون تنظیم کنید.
نسبت مواد برای ۱ لیتر شربت (تقریباً ۴ لیوان فرانسوی):
شکر: حدود ¾ لیوان فرانسوی
آبلیمو تازه با پالپ: از ۳ تا ۴ عدد لیموترش کوچک
گلاب: حدود ⅙ لیوان فرانسوی (تقریباً ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری)
اگر دوآتیشه است، ۲ قاشق غذاخوری کافیست.
زعفران دمکرده غلیظ: ۱ قاشق مرباخوری
تخم شربتی خشک: نصف قاشق مرباخوری
خاکشیر خشک: حدود ⅔ قاشق مرباخوری