نماد آخرین خبر

«هزار زخم و یک مرهم» روی آنتن می‌رود

منبع
مهر
بروزرسانی

مهر/ به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، مستند «هزار زخم و یک مرهم» به کارگردانی داوود کاظمی و تهیه‌کنندگی یاسر فریادرس برای اولین بار امشب سه شنبه ۱۴ مرداد ساعت ۲۰ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

همچنین در آستانه پخش این اثر، از پوستر و تیزر «هزار زخم و یک مرهم» منتشر شد.

این مستند ترکیبی که در مؤسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت و خانه تولیدات جوان مرکز سیمرغ تولید شده است، درباره دیدار تاریخی رئیس جمهور وقت آیت‌الله خامنه‌ای از اورژانس‌ها، بیمارستان‌ها و نقاهتگاه‌های جبهه‌های دفاع مقدس در تابستان ۶۷ است که علاوه بر مصاحبه با راویان این دیدار تاریخی، برای نخستین بار تصاویر آرشیوی از آیت‌الله خامنه‌ای با لباس سبز پاسداری و روپوش پزشکی را نمایش می‌دهد که روزی ماندگار در تاریخ بهداری رزمی است.

دیگر عوامل ساخت «هزار زخم و یک مرهم» عبارتند از؛ تدوین: داوود کاظمی، تصویربرداران: علی پوراسد، سیدحسین سیدی پریشان، اصلاح رنگ و نور: مرتضی اسماعیل آبادی، صدابردار: فرشید دارابی، ناظر کیفی: امین قدمی، دستیار تهیه‌کننده: کیوان قاسمی و مدیر تولید: احمدرضا ثنائی.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره