کیک صبحانه نوستالژی رو خودت درست کن
آخرین خبر/ کیک صبحانه رو میتونید در طعم های مختلف درست کنید که بهتون توضیح میدم
تخممرغ بدون پوست ۱۰۵ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۹۶ گرم
شیر ۸۰ گرم
بیکینگ پودر ۶ گرم
آرد ۲۱۰ گرم
دارچین یک سوم قاشق چای خوری
کشمش ۳۰ گرم (قابل حذف)
گردو ۳۰ گرم (قابل حذف)
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
همه مواد هم دمای محیط
✅مرحله اول :
ابتدا تخم مرغ +شکر رو ۴ الی ۵ دقیقه هم بزنید تا سبک کرمی و کشدار بشه حبن هم زدن دورگیری کاسه رو یکبار انجام بدید تا مواد بهتر ترکیب بشن
✅مرحله دوم :
روغن مایع +شیر رو اضافه کنید در حد ۱۰ ثانیه هم بزنید
✅مرحله بعد:
ترکیب ارد+بیکینگ پودر +دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید
در نهایت اگر دوست داشتین میتونید گردو و کشمشو با کمی ارد ترکیب کنید و اضافه کنید به مواد
✅حالا کف قالبو کاغذ روغنی بندازید دیواره هارو چرب کنید سپس مواد کیکو بریزید و سپس با استفاده از یه کاردک که چرب شده وسط کیکو به همون شکلی که دیدین خط بندازید و بعد از پخت کیک از اون قسمت برامده بشه
قالبو انتخاب بدید به فر از قبل گرم شده تا بپزه
زمان تقریبی پخت با توجه به اندازه قالب ها متفاوته
مثلا قالب مینی لوف ممکنه ۲۰ دقیقه بیشتر زمان نبره
ولی تو قالب بزرگتر اینزمانممکنه ۳۵ دقیقه یا کمی بیشتر بشه
قالبو پرنکنید چون پف میکنه مقداری
پس ما همیشه بعد ۳۰ دقیقه در قالب بزرگ تست میکنیم با سیخ چوبی اگر پخته بود خارج میکنیم سیخ چوبیو داخل کیک فرو میبرید اگر موادی نچسبید یعنی پخته بعد از پخت زمانی که از قالب خارج کردم روی کیکو با شربت تر کردم دلبخواهه کاملا اما جالبه میتونه ترکیب اب شکر باشه میتونه ترکیب اب شکر گلاب باشه یا از مربایی که با اب ترکیب کردین
طبقه وسط حرارت از پایین
دمای فر گازی ۱۷۰ درجه
دمای فر برقی ۱۶۰ درجه
توستر ۱۵۰
سایز قالب لوف من ۸* ۲۱ *۷ از قالب بزرگ تر هم میتونید استفاده کنید
سایر طعم سازیا:
میتونید کشمش گردو کلا حذف کنید بجاش مثلا رنده پوست لیمو یا پرتقال بزنید که خب عالیه اونم
میتونید ۵۰ گرم از ارد کم کنید پودر گردو یا پودر فندق بزنید
میتونید ۲۰ گرم از ارد کم کنید پودر کاکائو بزنید که شکلاتی باشه