نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

بستنی پسته‌ای خانگی لذتی که نمی‌توانید از آن بگذرید!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
بستنی پسته‌ای خانگی لذتی که نمی‌توانید از آن بگذرید!

آخرین خبر/ بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می‌شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب‌تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می‌کردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمی‌گردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشی‌ها در ایران رونق گرفتند. یکی از مشهورترین بستنی‌های سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین می‌انجامد که شادی‌آور است. بستنی میوه‌ای یکی از انواع خوشمزه بستنی‌هاست که با میوه تازه تهیه می‌شود و طرفداران زیادی به‌خصوص در میان کودکان دارد. بستنی پسته‌ای یا ژلاتو نوعی بستنی بسیار خوشمزه با طعم خاص است که می‌توانید آن را با روشی بسیار آسان و طی ۵ دقیقه در منزل تهیه کنید. اگر دوست دارید این بستنی خوشمزه و آسان را برای روز‌های گرم تابستان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه بستنی پسته‌ای همراه ما باشید.
مواد لازم
ماست یونانی: ۱ پیمانه
پنیر ماسکارپونه: یک دوم پیمانه
مغز پسته خام: سه چهارم پیمانه
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری

عسل: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این بستنی پسته‌ای خوشمزه و آسان کافی است ماست یونانی، پنیر ماسکارپونه، مغز پسته، عسل و آب لیموترش را داخل دستگاه غذاساز بریزید و ۱ دقیقه بزنید تا مواد به صورت کامل با هم میکس شوند. حالا مایه بستنی را داخل ظرف بریزید و روی سطح مایه کمی مغز پسته بپاشید. ظرف بستنی را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا بستنی ببندد، سپس می‌توانید بستنی را سرو کنید، نوش جان. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره