18
4
3.5K
آخرین خبر/ مواد لازم:
بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم (۱ بسته)
شکلات صبحانه ۵۰ گرم (۲ ق غ)
عسل یا پودر قند ۱ تا ۲ ق غ
شیر ۴۰ تا ۵۰ گرم (کمتر از ۱/۴ لیوان)
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
بیسکویت رو پودر و له کردم. بهش شکلات صبحانه ، عسل اضافه کردم. حالا شیر رو کم کم ریختم. تا حالت خمیری لطیف بشه. بعد از خمیر به اندازه یک فندق یک کم بزرگتر برداشتم و توی دست گرد کردم. سایز و اندازه دست خودتونه.
بعد داخل شکلاتی که روی حرارت عیر مستقیم (بن ماری) آب کردم، غلتوندم. فقط شکلات گرم نباشه. و روی کاغذ روغنی گذاشتم که نچسبه و راحت جدا بشه. می تونید بعد از شکلات هم حتی توی پودر نارگیل، کنجد ، پودر پسته و... بغلتونید.
توی یخچال گذاشتم گذاشتم تا شکلات سفت بشه.