طرز تهیه چیز کیک خوشمزه وجذاب
آخرین خبر/ مواد لازم براى کراست چیزکیک:
یسکوییت پتى بور یا ساقه طلایی ۳۰۰ گرم (روى هر بسته وزنشو نوشته)
کره ١٠٠ کرم
توت فرنکى براى دور چیز کیک به مقدار لازم
براى مایه پنیرى:
پنیر خامهاى ویلى یا ماسکارپونه ٣٠٠ گرم
خامه قنادى یا صبحانه ۶۰۰ گرم
پودر قند درصورت استفاده از خامه صبحانه یک پیمانه
اگر از خامه قنادى استفاده کردید میتونید بچشید و به اندازه دلخواه بهش پودر قند اضافه کنید و شیرینیشو تنظیم کنید.
پودر ژلاتین ٣ غذا خوری (برای نرم تر شدن مواد پنیری میتونید ۲ قاشق ژلاتین بزنید)
آب سرد نصف پیمانه
ژله حتما باید توی دمای محیط کاملا خنک بشه بعد روی چیزکیک بریزید.
قالب من سایز ۲۰ بود.
مواد پنیری رو روی حرارت ملایم بزارید و مدام با ویسک هم بزنید تا بافتشون باز بشه یکدست بشه و مواد کاملا گرم بشه.
برای شفاف شدن ژله بعد اینکه آبجوش بهش اضافه کردین روی بخار آب بزارید تا کاملا ذرات ژله حل بشه.