12
4
3.3K
آخرین خبر/ مواد لازم برای تهیه پیده ترکی:
آرد قوی: 500 گرم
نمک: 5 گرم
شکر: 65 گرم
کره: 50 گرم
مخمر خشک فوری: 10 گرم
آب: 60 گرم
شیر: 320 گرم
(اگر مبتدی هستید و با خمیر رطوبت بالا کار نکردید شیر را 240 گرم استفاده کنید)
نکته مهم اینجاست ارد اضافی ممنوع !
خمیر کمی چسبنده لطفا ارد نزنید .
بعد از استراحت مجدد روی طرح ها رو به ارومی تکرار کنید که شکلش از بین نره .
استراحت نهایی بستگی به دمای خمیر و دمای محیط داره تخمیر رو بشناسید .
دمای پخت ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۱۵_۲۰دقیقه