نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

4 طعم متفاوت جوجه رو یاد بگیر

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
جوجه ترش :
نیم کیلو سینه ، رون یا فیله مرغ
۲ قاشق رب انار محلی
۱ دونه پیاز 
۳ حبه سیر 

 ۱/۲ قاشق نعنا 
۱ مُشت پُر گیشنیز 
نمک و فلفل مشکی 
۱ مُشت سبُک گردو
۲ قاشق روغن زیتونِ شیطون 
جوجه مکزیکی :
نیم کیلو سینه ، رون یا فیله مرغ
۱ دونه پیاز 
۱ دونه فلفل چیلی سبز 
۱ قاشق رُب گوجه 
۲ قاشق سس کچاپ 
۱ قاشق چ سس تند 
نمک و فلفل مشکی
۱ قاشق چ تخم گیشنیز
۱ قاشق روغنِ زیتونِ شیطون 
جوجه سیر و کره :
نیم کیلو سینه ، رون یا فیله مرغ
۱ قاشق چ پُر پودر کره 
۳ حبه سیر
۱ قاشق سس خردل 
۱/۲ قاشق چ جعفری خشک 
نمک و فلفل مشکی
۱ قاشق روغنِ زیتونِ شیطون 
جوجه تندوری :
نیم کیلو سینه ، رون یا فیله مرغ
۱ دونه پیاز 
۲ حبه سیر 
۱ تیکه کوچیک زنجبیل 
۱ قاشق پُر ماست چکیده 
۲ قاشق چ پاپریکا دودی 
۱ قاشق چ ادویه تندوری 
آب نصف لیمو ترش
نمک و فلفل مشکی 
۱ قاشق روغنِ زیتون

نکات نه چندان مُهم :
تو یخچال تا ۳ روز میمونه قشنگ
میتونید بزارید تو فریزر و تا ۴ ماه مصرف کنید 
از روغن معمولی به جای روغن ریتون میشه استفاده کرد 
خوب هوایِ پلاستیک ، زیپ کیف رو بگیرید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره