15
3
4K
آخرین خبر/ مواد لازم :
۳ بسته بیسکوییت پتی پور
۲۵۰ میلی لیتر شیر
۲۵ گرم پودر کاکائو
۷۵ گرم کره
۱۰۰ گرم شکر قهوه ای
گاناش بالا:
۳ ق غ نوتلا
۱ قشطه (میتونید نصف بسته خامه صبحانه استفاده کنید)
یک ردیف بیسکوییت درون قالب صف میدیم و شکر و شیر و پودر کاکائو را در قابلمه ای ریخته و تفت میدیم بعد کره را اضافه میکنیم تا کره آب بشه و اینو با بیسکوییت هایی که از قبل خورد کردیم مخلوط میکنیم این مواد روی بیسکوییت های درون قالب میریزیم و دوباره یک ردیف بیسکوییت صف میدیم و برای گاناش بالاش نوتلا با خامه مخلوط میکنیم و روش میریزیم.