لازانیا تابهای با سس آلفردو
آخرین خبر/ موادلازم برای دو نفر:
ورق لازانیا:۶ عدد
نصف سینه مرغ
قارچ :۵ عدد
پیاز:یک عدد
سیر:سه حبه کوچیک
شیر:یک لیوان
خامه:۴ قاشق
پنیرپارمسان:دو ورق
پنیرپیتزا
ادویه:نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،پودرآویشن،پودرسیر
نکات:ورق لازانیا رو طبق دستور بسته بپزید تا نرم بشه و بعداز پخت توی آب سرد بریزید تا ورقه ها به هم نچسبه،بعداز چنددقیقه آبکش کنید و بذارید آبش کامل بره.
پیاز رو ریز خرد کنید و با کره و کمی روغن سرخ کنید .
سیر و مرغ و قارچ وادویه رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزه.
شیر و خامه هم دمای محیط به همراه دو ورقه پنیر پارمسان اضافه کنید و بذارید به غلظت برسه.
غلیظ که شد مواد رو از تابه خارج کنید و کمی سس ته تابه بذارید بمونه.
مواد رو روی ورقه لازانیا بریزید و رول کنید.
توی تابه بچینید و روش پنیر پیتزا و پاپریکا بریزید.
ده دقیقه تا یک ربع روی حرارت بذارید و در تابه رو ببندید تا پنیر آب بشه.