۶نکته برای آشپزی با سرخکن بدون روغن

خراسان/ این روزها سرخکنهای بدون روغن یک عضو جدانشدنی بسیاری از آشپزخانههاست و خیلیها از آن به عنوان یک دستگاه پختوپز روزانه استفاده میکنند. بعضی ها پختن غذا با این دستگاه را یک کار سخت می دانند اما همیشه این طور نیست. برای تهیه غذا در این سرخکنها باید به چند نکته دقت کنید که در این مطلب از آنها خواهیم گفت.
۱رعایت دمای مناسب|دمای مناسب برای پخت غذا با سرخکن بدون روغن، بین ۱۷۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد است؛ بنابراین باید دمای مناسب برای هر نوع غذایی را رعایت کرد.
۲استفاده از سبد| برای پخت غذا با سرخکن بدون روغن، باید از سبد استفاده کرد. سبد به غذا کمک میکند که از تماس مستقیم با دیوارههای دستگاه جلوگیری شود و همچنین هوا را به طور یکنواخت و بهتر در طول پخت و پز به غذا منتقل میکند.
۳رعایت زمان پخت| زمان پخت غذا با سرخکن بدون روغن ممکن است نسبت به روشهای دیگر کوتاهتر باشد؛ بنابراین باید زمان پخت را برای هر نوع غذایی رعایت کرد.
۴ حفظ سلامت غذا| سرخکن بدون روغن برای پخت غذا از هوای گرم استفاده میکند؛ بنابراین برای حفظ سلامتی، بهتر است که روغن و نمک را به حداقل ممکن برسانید.
۵عدم باز کردن در| در طول پختوپز با سرخکن بدون روغن، در دستگاه را نباید باز کنید. باز کردن در باعث کاهش دمای داخلی دستگاه و تأخیر در پخت غذا میشود.
۶تمیز کردن دستگاه| بعد از هر بار استفاده، باید دستگاه را تمیز کنید. برای تمیز کردن دستگاه، میتوانید از آب و مایع ظرفشویی یا از پارچهای مرطوب استفاده کنید.