نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

این جوجه ترش شمارو به گیلان میبره!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/مواد لازم: مرغ (سینه یا ران بدون استخوان) ۵۰۰ گرم، تکه‌تکه شده،پیاز متوسط ۱ عدد (خلالی خرد شده)،رب انار یا رب آلوچه ترش ۲ قاشق غذاخوری،آب انار ترش ۳ قاشق غذاخوری،سیر رنده شده ۱ حبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، گردو خرد شده ۵ قاشق غذاخوری،سبزیجات معطر (چوچاق یا جعفری یا گشنیز خرد شده)،زعفران دم‌کرده (اختیاری) ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:1. مرغ رو با پیاز، گردو، سیر، سبزی، آب انار، نمک و فلفل خوب مزه‌دار کن. حداقل ۱ ساعت در یخچال بذار بمونه تا طعم‌ها جذب بشن.

2. مرغ‌ها رو به سیخ بکش و داخل ایرفرایر یا تابه با حرارت متوسط سرخ کن تا کامل بپزه و طلایی شه.

3. در حین پخت، با قلم‌مو کره ذوب‌شده رو روی دو طرف جوجه‌ها بمال تا خوش‌طعم و خوش‌رنگ بشن

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره