خیتاب تبریز رو حتما تست کنید!
آخرین خبر/مواد لازم :
سبزی کوهی حدود بک کیلو
برنج ایرانی که بهتره نیم دونه باشه یک پیمانه
عدس خیس خورده یک پیمانه
نمک و زردچوبه و آب به میدار لازم
پیاز داغ هرچه بیشتر بهتر
سیر دو حبه
تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه
سبزی رو خرد کنید به همراه برنج و عدس و نمک و زردچوبه و آب بزارید کامل بپزه و آبش کشیده بشه بعد هو له کنید
پیاز داغ درست کنید و نمک و زردچوبه بزنید سیرو اضافه کنید و تفت بدید بعد هم تخم مرغ بعد هم سبزی پخته اضافه کنید و مخلوط کنید و بزارید کنار خنک بشه
مواد لازم برای خمیر
آرد حدود دو لیوان یا ۳۳۰ گرم
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری یا ۷ گرم
نمک یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق چایخوری
ترکیب شیر و آب یک لیوان یا ۲۰۰ گرم
روغن سه قاشق غذاخوری یا ۳۰ گرم
اول مواد خشک رو مخلوط کنید بعد هم ترکیب شیر و آبو اضافه و مخلوط کنید بعد از پنج دقیقه روغنو اضافه کنید و ورز بدید تا یه دست بشه و خمیر لطیفی به دست بیاد خمیرو یه ساعت استراحت بدید تا حجمش دو برابر بشه بعد هم پفشو بگیرید و به تیکه های مساوی تقسیم کنید بعد هم دوست گرد کنید و روی سطح کار بزارید و با وردنه به اندازه ی یک پیش دستی باز کنید و طبق ویدیو از مواد خیتاب بزارید و لبه هاشو فیکس کنید توی سینی فر بچینید و با ترکیب زرده ی تخم مرغ و شیر رو مال کنید و با دمای ۲۰۰ درجه به مدت بیست دقیقه بپزید توی روغن هم میتونید سرخ کنید