پیر وجوون عاشق پاستای گوجه میشن
آخرین خبر/ مواد لازم:
پاستا پنه نصف بسته
گوجه شش عدد
سیر ۵/۶ حبه
رب یک تا دو ق غ برای رنگ و طعم بهتر
قارچ ده عدد
خامه حدودا نصف تا دوسوم پاکت
شیر نصف لیوان برای رقیق کردن خامه ( اگر نداشتین با آب رقیق کنین)
آب دو لیوان
جعفری ساطوری یک مشت
پنیر پارمسان یک تا دو ق غ
ادویه ها شامل نمک و فلفل سیاه و پودر
سیر و پودر آویشن و پودر گوجه(اگر داشتین )
گوجه هارو از وسط نصف میکنیم و با سیرو کمی روغن توی تابه میذاریم و درب تابه رومی بندیم تا بپزن و پوستش راحت جدا بشه.
حالا گوجه و سیر و میکوبیم و بهش رب و اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو میریزیم و قارچ های اسلایسی و اضافه میکنیم و تا پخته شدن قارچ ها صبر میکنیم.
خامه رو با شیر یا آب رقیق میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم و بعدش پاستا رو با دو لیوان آب اضافه میکنیم و درب تابه رو میبندیم تا پاستا کامل بپزه.
حالا روش و با جعفری ساطوری و پنیر پارمسان تزیین می کنیم.