8
4
2.8K
آخرین خبر/ مواد لازم:
شکر نصف لیوان(اگر ملایم دوست دارین مثل من از نصف کمتر شکر بزنید)
شیر ۴ لیوان
کره ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۴ ق غ
خامه صبحانه ۵۰ گرم
نکات
به هیچ وجه شکر را که میریزید در تابه هم نزنید احازه بدین خودش کاراملی میشه فقط میتونید با خوده قابلمه تکون بدین، حرارت کم باشه.
خامه صبحانه حتما به دمای محیط رسیده باشه وگرنه گوله میشه تو دسر میتونید چند قاشق از دسر را در ظرفی بریزید و بعد خامه را اضافه کنید هم بزنید و بعد به قابلمه اضافه کنید، اگر هم یک درصد گوله شد از صافی رد کنید.
شیر هم دمای محیط باشه.
موقع اضافه کردن شیر شکر کاراملی شده جمع میشه که نگران نباشید مقداری شعله رو زیادتر کنید (خیلی کم) تا آب شود.