با ژله های رنگی و شیر یه اثر جدید خلق کنید
آخرین خبر/برای درست کردنش ابتدا هر بسته ژله ی رنگی رو که انتخاب رنگ و طعمش به انتخاب خودتون میتونه باشه رو با دوسوم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و روی بخار کتری خوب هم میزنیم تا تمام ذرات ژله کاملا حل بشن .
بعد از این که مایع شفاف شد باید بهش اجازه بدیم تا دماش بیاد پایین و هم دمای محیط بشه .
همون موقع شیر رو هم از یخچال بیرن میزاریم تا سر اونم هم دمای محیط بشه .
تنها نکته ای که باید رعایت کنیم تا یه ژله شیر یکدست داشته باشیم همینه .
فقط فقط و فقط باید ژله ی آماده شده و شیر هم دما باشن .
دو سوم لیوان شیر رو به هر رنگ ژله اضافه میکنیم و بعد از مخلوط کردن داخل قالب مورد نظر میریزیم .
چون میزان آبی که با ژله مخلوط کردیم کم هست ژله به راحتی ازش جدا میشه ولی باز اگر میخواین مطمئن تر باشین با یه دستمال که روغن روش ریختین قالب رو چرب کنید .
اگه مثل من از قالب ۳ بعدی استفاده کردین باید ژله رو داخل فریزر بزارید تا یخ بزنه و به راحتی از قالب بیاد بیرون .
تا زمانی که ژله ها داخل یخچال استراحت میکنن تا خوب خودشونو بگیرن ژله ی آلوورا رو آماده میکنیم .
برای هر بسته ژله ی آلوورا یک و نیم لیوان آب جوش میریزیم و خوب هم میزنیم تا مایعمون کاملا شفاف بشه .
کنار میزاریم تا به دمای محیط برسه .
هر بار که ژله های رنگی آماده شدن و خواستین از قالب خارجشون کنید و سری بعد و بریزین ژله های آماده شده رو رو ی یه نایلون که کمی چربش کردین بزارین تا بعد راحت جدا بشه .
آماده سازی ژله های رنگی که به اتمام رسید یک لایه کف ظرف میچینیم و روش آلوورا میریزیم و میزاریم داخل یخچال نیم بند بشه .
هر بار این کار رو تکرار میکنیم تا ظرف پر بشه .
اجازه بدید یه شب کامل ژله داخل یخچال استراحت کنه .
برای در آوردن ژله از قالب ابتدا لبه ی ژله رو با سر چاقو جدا میکنیم و قالب رو روی بخار کتری میگردونیم تا ژله از قالب جدا بشه .
و تمام ...
ژله ی گوگولی و ناز و خوشکل و خوشمزمون آمادس ...