29
6
3.9K
29
6
3.9K
آخرین خبر/ رسپی :
خیار : یک عدد
گلاب : ۳۰ میلی لیتر
آب گریپ فروت طبیعی : ۶۰ میلی لیتر
آب میوه سیب سبز ( سان استار ) : ۶۰ میلی لیتر
سیروپ وانیل ( سن ایچ ) : ۳۰ میلی لیتر
لیموناد : ۹۰ میلی لیتر
در ساخت این نوشیدنی ، سعی کردیم از مواد اولیه در دسترس، مناسب با فصل و اقتصادی استفاده کنیم
نکته : طعم خیار در طعم نهایی نوشیدنی ، تاثیر زیادی میگذارد ؛ از خیار های جالیز استفاده کنید
نکته : برای گارنیش زیباتر ، گریپ فروت را با شعله ی تورچ ، مقداری میسوزانیم