37
2
5.1K
آخرین خبر/ دلمه برگ مو یکی از جذابترین غذاهای سنتی ایرانی است. دلمه برگ مو یکی از غذاهای سنتی منطقهی خاورمیانه است که از صدها سال پیش در ایران، ترکیه، آذربایجان، عراق و حتی یونان تهیه میشده. واژه «دلمه» از ریشهی ترکی به معنای «پر شده» گرفته شده است. در ایران، دلمه برگ مو معمولاً در فصل بهار که برگهای تازه و لطیف انگور در دسترس هستند، بیشتر تهیه میشود. ایرانیها این غذا را با خلاقیت محلی خود تطبیق دادهاند؛ بهطوریکه در مناطق مختلف کشور، مواد، طعمدهندهها و نحوه پیچیدن برگها تفاوتهایی دارد.