36
0
6.2K
36
0
6.2K
آخرین خبر/ مواد لازم:
حدود ۱۴ عدد خرما
¼ پیمانه کره بادامزمینی
دو مشت بادام
یک مشت پسته
۲۵۰ گرم شکلات وگان (برای ذوب کردن)
طرز تهیه:
1. هستههای خرما را جدا کنید.
2. خرماها را کف یک قالب که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بچینید و با انگشت کمی صافشان
کنید.
3. کره بادامزمینی را روی خرماها بریزید و بهطور یکنواخت پخش کنید.
4. پسته و بادام را اضافه کنید.
5. شکلات را ذوب کرده و روی مواد بریزید و کاملاً پخش کنید.
6. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که شکلات ببندد در یخچال بگذارید.