نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترفندهای رفع بوی سوختگی در برنج  

منبع
خراسان
بروزرسانی
ترفندهای رفع بوی سوختگی در برنج  

خراسان/ شاید برای شما هم پیش آمده باشد که برنج را دم کردید و مدتی از آن غافل شدید و با پیچیدن بوی سوختگی در خانه فهمیدید برنج‌تان ته گرفته است. بعد هم به دنبال راه‌حلی گشتید تا بوی سوختگی را از برنج کم کنید. ما هم چند راه‌حل برایتان داریم.
 ​​​​​​​
۱استفاده از چند تکه پیاز
یکی از راه‌حل‌های فوری استفاده از چند حلقه پیاز است. پیاز را شسته و چند حلقه از آن را لابه‌لای برنج بگذارید. در قابلمه را بگذارید و بعد از یک ربع پیازها را جدا کنید. خواهید دید که پیازها بوی سوختگی برنج را به خود گرفته و برنج بوی نامطبوعی ندارد.
۲ گذاشتن یک تکه نان
استفاده از نان نه تنها بوی سوختگی را از بین می‌برد بلکه باعث دم‌ کشیدن سریع هم می‌شود. یکه تکه نان را روی سطح برنج بگذارید، سپس در قابلمه را به همراه دم‌کنی بگذارید و هر وقت خواستید برنج را سرو کنید نان را از روی آن بردارید.

۳ یک یا چند حبه قند
شاید فکر کنید استفاده از چند حبه قند ممکن است برنج را شیرین کند اما گذاشتن ۳ حبه قند در برنجی که بوی سوختگی گرفته است، کمک می‌کند بوی سوختگی از بین برود. البته استفاده زیاد از قند، برنج را شیرین می‌کند و باعث می‌شود ارزش غذایی خودش را از دست بدهد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره