نماد آخرین خبر

کرپ گوشت چرخ‌کرده

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ روکش کرپ گوشت چرخ کرده




-برای خمیر کرپ-


1 لیوان شیر

1 لیوان آب

2 عدد تخم مرغ

۲-۳ قاشق غذاخوری روغن

۱.۵ پیمانه آرد

نمک

-برای مواد داخل گوشت چرخ کرده-

۴۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

1 عدد پیاز

فلفل دلمه 1 عدد

1 عدد هویج

۲ حبه سیر




رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری




۱۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی




نصف لیوان آب (۱۰۰ میلی لیتر) فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، نمک




-برای سس بشامل

1 قاشق غذاخوری کره

۳-۴ قاشق غذاخوری روغن

2 قاشق غذاخوری آرد

2 فنجان شیر

نمک

فلفل سیاه




-برای رویه




پنیر چدار




نحوه درست کردن




تمام مواد لازم برای خمیر کرپ را در یک کاسه بریزید و با همزن بزنید. این خمیر به غلظت پنکیک نیست.




تابه کرپ را گرم کنید، ۱-۲ قطره روغن بریزید و با دستمال به همه جای آن پخش کنید. با ملاقه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.




بیایید هم جلو و هم عقب را بپزیم.




من ۸ تا کرپ گرفتم.




سعی کنید خیلی غلیظ نباشد.




برای مواد داخل گوشت چرخ‌کرده، کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز و سیر ریز خرد شده را اضافه کنید، کمی تفت دهید و گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید. تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده و هویج را اضافه کنید و تفت دهید تا سفتی آن از بین برود. رب گوجه‌فرنگی، سس گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را الک کنید و مخلوط کنید. آب را اضافه کنید، درب ظرف را ببندید و 5 دقیقه بگذارید بپزد. بگذارید آب جذب شود.




برای سس بشامل




کره و روغن را اضافه کنید، آب کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. اگر سس را آخر سر درست کنید، نباید سفت شده باشد.




ابتدا ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخ‌کرده را به صورت ضربدری داخل کرپ قرار دهید، سس بشامل را روی آن بریزید و پنیر چدار را روی آن بریزید و آن را رول کنید. همین کار را تا زمانی که کرپ‌ها تمام شوند، انجام دهید. در نهایت، بشامل را روی رول‌ها بمالید و پنیر چدار فراوان بریزید. ((نکته: من ۸ عدد درست کردم. چون در سینی جایی نبود، آن را در یک کاسه جداگانه ریختم. ۲ قاشق غذاخوری از مواد هم باقی ماند.)) در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا پنیر چدار آب شود و طلایی رنگ شود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره