کرپ گوشت چرخکرده
آخرین خبر/ روکش کرپ گوشت چرخ کرده
-برای خمیر کرپ-
1 لیوان شیر
1 لیوان آب
2 عدد تخم مرغ
۲-۳ قاشق غذاخوری روغن
۱.۵ پیمانه آرد
نمک
-برای مواد داخل گوشت چرخ کرده-
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز
فلفل دلمه 1 عدد
1 عدد هویج
۲ حبه سیر
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
۱۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی
نصف لیوان آب (۱۰۰ میلی لیتر) فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، نمک
-برای سس بشامل
1 قاشق غذاخوری کره
۳-۴ قاشق غذاخوری روغن
2 قاشق غذاخوری آرد
2 فنجان شیر
نمک
فلفل سیاه
-برای رویه
پنیر چدار
نحوه درست کردن
تمام مواد لازم برای خمیر کرپ را در یک کاسه بریزید و با همزن بزنید. این خمیر به غلظت پنکیک نیست.
تابه کرپ را گرم کنید، ۱-۲ قطره روغن بریزید و با دستمال به همه جای آن پخش کنید. با ملاقه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
بیایید هم جلو و هم عقب را بپزیم.
من ۸ تا کرپ گرفتم.
سعی کنید خیلی غلیظ نباشد.
برای مواد داخل گوشت چرخکرده، کمی روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز و سیر ریز خرد شده را اضافه کنید، کمی تفت دهید و گوشت چرخکرده را اضافه کنید. تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس فلفل دلمهای ریز خرد شده و هویج را اضافه کنید و تفت دهید تا سفتی آن از بین برود. رب گوجهفرنگی، سس گوجهفرنگی و ادویهها را الک کنید و مخلوط کنید. آب را اضافه کنید، درب ظرف را ببندید و 5 دقیقه بگذارید بپزد. بگذارید آب جذب شود.
برای سس بشامل
کره و روغن را اضافه کنید، آب کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و اجاق گاز را خاموش کنید. اگر سس را آخر سر درست کنید، نباید سفت شده باشد.
ابتدا ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده را به صورت ضربدری داخل کرپ قرار دهید، سس بشامل را روی آن بریزید و پنیر چدار را روی آن بریزید و آن را رول کنید. همین کار را تا زمانی که کرپها تمام شوند، انجام دهید. در نهایت، بشامل را روی رولها بمالید و پنیر چدار فراوان بریزید. ((نکته: من ۸ عدد درست کردم. چون در سینی جایی نبود، آن را در یک کاسه جداگانه ریختم. ۲ قاشق غذاخوری از مواد هم باقی ماند.)) در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا پنیر چدار آب شود و طلایی رنگ شود.