کباب ترش گیلانی یک انتخاب عالی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده
پیاز درشت رنده شده واب گرفته
ارد سوخاری ۲قاشق غ
نمک،فلفل سیاه،پولبیبر یک قاشق چ
سیر یک حبه
برای سس:
یک عدد پیاز نگینی
نمک،زردچوبه فلفل
گردو نصف لیوان
رب گوجه یک قاشق غ
رب انار دوقاشق غ
ابجوش یک لیوان
گوشت چرخ کرده،پیاز،سیروادویه وارد رو خوب مخلوط کنید ونیم ساعت بذارید یخچال تا مزه ها بخورد هم بره
کف تابه رو با کره حسابی چرب کنید گوشت رو کف ش پهن کنید و خط بندازید تابه رو روی حرارت با در بسته بذارید بپزه
توی تابه دیگه پیازداغ درست کنید وبهش ادویه هارو اضافه کنید عطرش ک ازاد شد بهش گردو رو اضافه وتفت بدید و بعد رب گوجه ورب انار و ابجوش رو اضافه کنید وپنج دقیقه بذارید رو حرارت تا غل بزنه
کباب هارو زیرورو کنید وسس رو روش بریزید واجازه بدید سس کمی غلیظ تر بشه
با گوجه سرخ شده وپلو زعفرونی نوش جون کنید محشره