11
0
4.4K
11
0
4.4K
آخرین خبر/ مواد لازم:
فیله مرغ ۴ عدد
پاستا ۳۰۰ گرم
کره ۴۰ گرم
کلم بروکلی نصف یه بوته
خامه ۱ پاکت صورتی
پنیر پارمسان ۳ ق غ خ
جوز هندی ۱ پینچ
شیر نصف لیوان
اول فیله های مرغ رو با نمک و فلفل،ادویه مرغ،پاپریکا و روغن زیتون مزه دار میکنیم.
روی تابه داغ داغ بدون روغن هر طرفش رو۳ ۴ دقیقه سرخ میکنیم و از تابه خارج میکنیم.
تو همون تابه کره رومیریزیم و بروکلی هایی که بلانچ کردیم رو اضافه میکنیم.
سیر و خامه اضافه میکنیم فیله های مرغ نواری خرد شده رو اضافه میکنیم به همراه جوز هندی و پنیر پارمسان و نمک و فلفل.
یکم شیر که سسمون رقیق تر بشه و بعد پاستاهای آبکش شده رو اضافه میکنیم و تمام.