طرز تهیه گز خونگی خوشمزه که کنار چای واقعا میچسبه
آخرین خبر/ مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
گلوکز مایع ۳۷۰ گرم
گلاب ۱۰۰ گرم
آب ۸۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
مغز پسته یا بادام ۱۵۰ گرم
آب، شکر و گلاب رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه و آب داغ بشه👌🏻
آب به جوش نیاد(روی حرارت شعله پخش کن بزارید) بعد از حل شدن شکر پودر هل و گلوکز رو اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید تا زمانی که شهد کشدار بشه و به اصطلاح نخ بده(شهد رو بین دو انگشت تست کنید تا به مرحله نخ دادن برسه ، یعنی بین دو انگشت کش بیاد)
سفیده تخم مرغ رو هم با دور تند همزن هم بزنید تا پف کنه و حجمش دو برابر بشه👌🏻
وقتی شهد آماده شد ، یه مقدار از اونو داخل سفیده هم زده بریزید و هو بزنید تا هم دما بشن، بعد همه شهد رو داخل سفیده بریزید و با همزن دور تند مواد رو به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید👌🏻
حالا مواد رو به تابه انتقال بدید و شروع به داغ زدن کنید، حرارتهایی باید کم باشه، از شعله پخش کن استفاده کنید و بصورت مداوم هم بزنید(این مرحله حدود ۴۰ دقیقه زمان میبره) وقتی مواد به مرحله ای رسید که سفت شد آماده اس، حالا مغز پسته رو اضافه کنید و هم بزنید👌🏻
من نصفی از مواد رو بین دو عدد نون بستنی گذاشتم و نصف دیگه رو کف یک ظرف پلاستیک گذاشتم و آرد پاشی کردم و مواد رو اضافه کردم و گذاشتم داخل یخچال به مدت ۵،۶ ساعت تا سفت بشه👌🏻