نماد آخرین خبر

ترفندهایی برای از بین بردن بوی مرغ در غذا

منبع
خراسان
بروزرسانی
ترفندهایی برای از بین بردن بوی مرغ در غذا

خراسان/ *شست‌و‌شوی اولیه درست با آب سرد، نمک و کمی سرکه
*استفاده از پیاز فراوان در پخت اولیه
*استفاده از ادویه‌های معطر مانند زردچوبه، پودر دارچین، پاپریکا و زعفران هنگام پخت
*خواباندن تکه‌های مرغ نیم ساعت قبل از پخت در مقداری آب لیمو، سرکه و زردچوبه
*استفاده از رب گوجه فرنگی تفت‌داده در طول پخت مرغ

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره