6
0
2.3K
6
0
2.3K
آخرین خبر/طرز تهیه:
1. مرغ رو با پیاز، گردو، سیر، سبزی، آب انار، نمک و فلفل خوب مزهدار کن. حداقل ۱ ساعت در یخچال بذار بمونه تا طعمها جذب بشن.
2. مرغها رو به سیخ بکش و داخل ایرفرایر یا تابه با حرارت متوسط سرخ کن تا کامل بپزه و طلایی شه.
3. در حین پخت، با قلممو کره ذوبشده رو روی دو طرف جوجهها بمال تا خوشطعم و خوشرنگ بشن.
در نهایت هم با کته سرو کن
نکته: پیاز رنده شده روی کباب میسوزه حتما پیاز باید درشت و خلالی باشه و حین سیخ کشیدن جوجه ها پیاز از جوجه جدا بشه