11
9
3.4K
آخرین خبر/ مواد لازم:
شیر ۱لیتر
شکر ۱ پیمانه
کره ۴۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایى خورى
•من موادو دوبرابر کردم
تایم هم زدن خیلی طولانیه
نکته مهم اینه که اگه میخواید شیرعسلیتون یکدست و با غلظت مناسب باشه مرتب با حرارت ملایم دورگیرى کنید وهم بزنید که شیرته نگیره و گوله نشه.
اگه شیر عسلى گوله گوله شد میتونید با مخلوط کن قشنگ میکسش کنید یا اینکه از صافى ردش کنید.
نکته ى بعدى اینه که غلظت شیرعسلى که از روى حرارت بر میدارید باید در حد ویدئو باشه جون بعد از خنک شدن غلیظ میشه.
این شیر عسلى روتا یک ماه تو یخچال میتونید نگهدارى کنید.