11
0
3.4K
11
0
3.4K
آخرین خبر/مواد لازم:
خمیر هزارلا شیرینی
دو قاشق غذاخوری عسل
مقداری زعفران دم کرده
کمی کنجد
طرز تهیه:
خمیر هزارلا رو باز کنید، با کاتر شیرینی زبون برش بدید، با چاقو مستطیلی یک اندازه هم میتونید برش بزنید، عسل و زعفران دم کرده رو باهم یکدست کنید که میشه شهدمون و یکی درمیون روی خمیر ها با براش بزنید(نصف خمیرها)، نصف دیگه ی خمیر ها که ساده هستن رو روی زعفرونیا بذارین، همه رو داخل سینی فر که کفش کاغذ نسوز انداختید، بچینید، دوباره از شهد روشون براش کنید و وسطش رو با یک چاقو مثل فیلم یک چاک بدید، روش کمی کنجد بریزید، داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه، ۲۰ دقیقه زمان بدید، بعد از پخت هم با شهد براش کنید و میتونین روش مقداری پودر پسته بریزید.