نماد آخرین خبر

ترفندهای انتخاب طالبی رسیده و شیرین

منبع
خراسان
بروزرسانی
ترفندهای انتخاب طالبی رسیده و شیرین

خراسان/ انتخاب طالبی می‌تواند غیرقابل پیش‌بینی و متناقض باشد به خصوص اگر ندانید به دنبال چه چیزی باشید. به علاوه این که روش‌های انتخاب هندوانه معمولا روی طالبی جواب نمی‌دهد. پس به یک سری ترفند برای انتخاب طالبی نیاز دارید.
 ​​​​​​​
بررسی انتهای ساقه
هنگام انتخاب طالبی، انتهای ساقه را بررسی کنید. نباید ساقه‌ای روی طالبی ببینید، اما ممکن است کمی فرورفتگی روی آن ببینید. در واقع، نبود ساقه نشانه خوبی است که نشان می‌دهد طالبی شما وقتی رسیده و آماده چیدن بوده، به راحتی از شاخه جدا شده است. طالبی که کاملاً رسیده باشد یعنی هیچ ساقه‌ای روی آن باقی نمانده و طالبی خوب و رسیده است.
برانداز کردن نمای بیرونی
قسمت بیرونی طالبی شما باید رنگ زیبایی داشته باشد، زرد، طلایی، بژ یا حتی نارنجی باشد. اگر رنگ آن سبز باشد، احتمالاً خیلی زود چیده شده و به شیرینی طالبی‌های طلایی یا بژ نخواهد بود .همچنین، نباید روی طالبی‌ها کپک سیاه یا سبز وجود داشته باشد و بافت روی قسمت بیرونی یک طالبی رسیده باید زبر   باشد.

بو کردن طالبی
 طالبی باید در انتهای ساقه کمی    سفت شود و عطر شیرینی داشته باشد. اگر بوی شیرین نداشت، احتمالاً رسیده یا شیرین نیست.
حس کردن وزن
طالبی باید نسبت به اندازه‌اش سنگین به نظر برسد. طالبی سنگین‌تر به این معنی است که احتمالاً رسیده‌تر، آبدارتر و شیرین‌تر است. همچنین، طالبی با ظاهر متقارن انتخاب کنید که اغلب نشان‌دهنده رشد و رسیدن یکنواخت است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره