یک عصرانه دلپذیر شهریوری با کیک توت فرنگی
آخرین خبر/ تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
ماست ۱/۲ لیوان
روغن ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل ۱/۲ ق چ
توت فرنگی ۴-۵ عدد برای بین کیک
برای روی کیک
توت فرنگی ۶-۷ عدد
گردو ۳۰ گرم
پودر قند ۱ ق م
سایز قالب ۲۰ یا ۲۳ (من از قالب ۲۰ سانتی استفاده کردم)
طرز تهیه
تخم مرغ،شکر و وانیل رو با دور تند ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه. حتما بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و کیک بوی زهم نگیره.
بعد روغن و ماست رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در آخر آرد و بکینگ پودر رو طی ۲ مرحله روی مواد الک کنید و با دور کند در حد یکدست شدن هم بزنید.
کف قالب رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید و نصف بیشتر مایه کیک رو داخل قالب بریزید، برش های توت فرنگی رو روش بزارید و بقیه مایه کیک رو بریزید.
برای روی کیک توت فرنگی خرد شده، گردو و پودر قند رو مخلوط کنید و روی مایه کیک بریزید.
قالب رو تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۵۰-۶۰ دقیقه بزارید تا کیک بپزه.
بعد از پخت نیم ساعت صبر کنید بعد کیک رو از قالب خارج کنید.