13
2
4.1K
13
2
4.1K
آخرین خبر/ مواد لازم:
تل کادایف خشک
دو تا پرو شیر کاکائوی کاله
دو تا پنیر لبنهی کمچرب آنا
پودر ژلاتین (۴ قاشق غذاخوری)
شیرینکنندهی استویا
گردو
خلال بادوم درختی
پسته
کره
پودر شکلات
اول کادایف رو با کره تفت بدین که یکم طلاییتر بشه.
بعد برای هر لایه، یه لایهی پرو شیر و یه لایه پنیر رو با پودر ژلاتین(تو نصف استکان آب قاطی کنین) مخلوط کنین. اگه خواستین به لایهی آخر پودر شکلاتم بزنین.
استویا هم یه قاشق مرباخوری به هرلایه بزنین کار درمیاد.
آلبالوها رو هستهگیری کنین و با استویا تفت بدین و با مغزیجات دلخواه تزیین کنین.