7
0
2.6K
آخرین خبر/ رسپی رولت شکلاتی خونگی
بریم واسه رسپی:
آرد ۱۰۰ گرم معادل یک پیمانه سرخالی
پودر کاکائو ۲۰ گرم معادل دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری معادل ۴ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۰۰ گرم معادل نصف پیمانه
آبجوش دو قاشق غذاخوری
خامه قنادی ۳۵۰ گرم+ یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو
دما و زمان پخت:
فر برقی ۱۸۰ درجه حرارت بالا و پایین روشن
فر گازی ۱۹۰ درجه دو دقیقه آخر حرارت بالا رو روشن کنید
به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه
نکات:
سفیده ها زیاد فرم ندین چون رولت خشک میشه
بیشتر از ده دقیقه تو فر نمونه چون نون رولت خشک میشه
حتما بزارید روی نون رنگ بگیره چون اگه نگیره رولت میچسبه
حتما شکرتون دانه ریز باشه
رولت رو داغ رول نکنید چون میشکنه
اگه دور رولت خشک شده بود ب اندازه یک سانت با چاقو جدا کنید