نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

گلت گوجه فرنگی؛ یک شام خاص و خوشمزه

منبع
فرارو
بروزرسانی
گلت گوجه فرنگی؛ یک شام خاص و خوشمزه

فرارو/ گلت گوجه فرنگی نوعی غذای مدرن و خوشمزه است که از ترکیب خمیری نرم با روکشی از پنیر و گوجه فرنگی تهیه می‌شود.
  
امروزه غذاهای بین‌المللی و مدرن طرفداران زیادی دارد. برخلاف گذشته که مردم جز غذاهای سنتی مانند انواع خورشت‌ها و پلوها و آبگوشت و آش میل به امتحان سایر غذاها نداشتند.
در دنیای امروز با پیدایش اینترنت و گسترش فضای مجازی مردم با انواع غذاهای کشورهای مختلف دنیا آشنا شده‌اند و در برخی از رستوران‌ها نیز سرو می‌شوند. گالت یا گلت نوعی دسر از خانواده پای و تارت است که اصالت آن به کشور فرانسه بازمی‌گردد. گلت لایه‌ای خمیری است که با موادی میانی پر می‌شود و سپس داخل فر پخته می‌شود. از خمیر گلت برای تهیه انواع دسرهای میوه‌ای و غذاهایی با سبزیجات استفاده می‌شود. گلت گوجه فرنگی نوعی از گلت است که از ترکیب سبزیجات و پنیر تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و خاص است. اگر دوست دارید این غذای شیک و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه گلت گوجه فرنگی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه گلت گوجه فرنگی

آرد گندم: یک و یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ: 1 عدد
پنیر چدار رنده شده: 1 پیمانه
کره سرد: 115 گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زست لیموترش: 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه مواد میانی
گوجه گیلاسی: 300 گرم
ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای: 20 گرم
سیر رنده شده: 1 حبه
آب لیموترش تازه: 2 قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ برای رومال: 1 عدد
پنیر پارمسان: به میزان دلخواه
جعفری تازه برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه گلت گوجه فرنگی
برای شروع ابتدا آرد را همراه با کره سرد خرد شده داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و یک دقیقه بزنید تا کره با آرد به صورت یکدست مخلوط شوند.

در مرحله بعد زرده تخم مرغ، نمک، زست لیمو و پنیر چدار را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید تا خمیر یکدستی شکل بگیرد.

خمیر را چمع کنید و داخل کیسه پلاستیکی پهن کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

در این فاصله گوجه فرنگی‌ها را از وسط برش بزنید و داخل ظرف بریزید و مقداری نمک روی گوجه‌ها بپاشید و بعد داخل صافی بریزید تا آب اضافه گوجه کشیده شود.

پنیر ماسکارپونه، سیر رنده شده، آب لیموترش و نمک را با هم مخلوط کنید.

خمیر را از یخچال خارج کنید و روی میز کار قرار بدهید و با وردنه خمیر را باز کنید.

خمیر را روی سینی فر بگذارید. مواد پنیری را روی خمیر بریزید و با کاردک پخش کنید.

گوجه‌ها را روی خمیر پخش کنید و لبه‌های خمیر را به سمت داخل کمی برگردانید.

تخم مرغ را با پنیر پارمسان و روغن زیتون مخلوط کنید و دورتادور خمیر رومال کنید.

حالا سینی فر را داخل فر 200 درجه به مدت 40 دقیقه بگذارید تا اطراف خمیر کاملا طلایی شود.

بعد از پخت سینی را از فر خارج کنید و گلت را داخل ظرف سرو بگذارید.

روی گلت را با مقداری پنیر پارمسان و جعفری تازه تزیین کنید، نوش جان.


🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره