نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ترامیسو بستنی، همون دسریه که همه عاشقشن!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/موادلازم :خامه قنادی : ۳۰۰ گرم،پنیر ماسکارپونه: ۶۰ گرم،شیر عسلی: ٢٠٠گرم،قهوه  برای مرطوب کردن: ١ لیوان ،بیسکویت لیدی‌فینگر به مقدار لازم معمولاً ۲۰ تا ۲۵ عدد بسته به اندازه قالب،بیسکوییت اورئو خردشده: یه بسته ____نکات:مقدار شیر عسلی رو می‌تونی بر اساس ذائقه‌ات کم یا زیاد کنی. اول نصفشو بریز، بچش، اگه کم بود، بیشتر کن.__٦ ساعت بزارید داخل فریزر حتی میتونید یه روز قبل مهمونی درستش کنید موقع سرو __۱۰ الی١٥دقیقه قبل از فریزر درش بیارید تابافتش نرم و قابل برش یا اسکوپ زدن بشه.__بافتش اصلا سفت نیس پس حتما با خیال راحت درستش کنید.__روی دسرمونم با مخلوط خامه قنادی و قهوه دمی تزئین میکنیم.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره