طرز تهیه لوبیا پلو به سبک ایرونی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ لوبیا هم مثل همه غذاهای ایرونی یکی از خوشمزه ترینهاست مخصوصا با گوشت تکه ای یا همون گوشت قیمه ایی. پیاز فراوان نگینی ریز خرد شده را کمی نمک میزنیم تا شیرین نشه وسرخ میکنیم رنگش طلایی شد گوشت اضافه میکنیم گوشت که تغییر رنگداد کنار همون رب را اضافه میکنیم وتفت میدیم ادویه ها ( فلفل سیاه-زردچوبه-ادویه کاری- پودر زنجبیل-پودر زیره سبز و زعفران-چند تکه چوب دارچین و دانه هل) .و آب جوش میذاریم یک ساعت بپزه. بعد لوبیای تازه خرد شده را سرخ میکنیم وبعد یک ساعت به گوشت اضافه میکنیم ومیذاریم بپزه.بعد اینکه مواد لوبیا پلوپخت وجا افتاد باید بدون آب باشه. برنج را که قبلا خیس کردیم آبکش میکنیم وطبق ویدئو لابه لای برنج مواد میریزیم و در هر لایه من زعفران و پودر زیره همزدم خیلی عالی میشه.


















