آخرين خبر/
چي لازم دارم:
بيسکويت دايجستيو 300 گرم (حدود 20 عدد)
کره ذوب شده 130گرم
شکر 2 قاشق غذاخوري
نمک نوک قاشق
پودر دارچين 1 قاشق چايخوري
خرماي بدون هسته يا چيپس خرما 300 گرم
گردو بدون پوست 125 گرم
شير تغليظ شده (شير عسلي) 1 قوطي (397 گرم)
چطور بپزم:
طبقه پايين فر را آماده کنيد و آن را روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم نماييد. با استفاده از غذاساز يا آسياب بيسکويتها را آسياب کنيد تا پودر شوند. همچنين ميتوانيد آنها را داخل زيپ کيپ بريزيد و با استفاده از وردنه بيسکويت را پودر کنيد.
شکر، نمک و دارچين را اضافه کنيد و خوب بزنيد تا با هم مخلوط شوند. سپس کره آب شده را اضافه کنيد و مخلوط نماييد (در همان غذاساز يا به صورت دستي) تا کره به خوبي در مواد پخش شود و مايه يکدستي به دست آيد.
حال مايه را به قالب تارت منتقل کنيد. بهتر است از قالبي استفاده کنيد که کف آن قابل جدا شدن است. در غير اين صورت، از قبل کف قالب کاغذ روغني پهن کنيد. مواد را خوب کف ظرف و روي ديوارههايي آن پخش کنيد تا به شکل نان تارت درآيد. ميتوانيد براي صاف کردن کف نان تارت از فنجاني با کف صاف استفاده کنيد.
سپس آن را به فر منتقل کنيد. پس از ۸-۱۰ دقيقه نان تارت آماده است و عطر آن حس ميشود. وقت آن است که قالب را از فر خارج کنيد و اجازه بدهيد خنک شود. در اين مدت ميتوانيد خرما را آماده کنيد. اگر از خرماي کامل استفاده ميکنيد، آنها را از وسط نصف کنيد و هستهها را جدا کنيد. اگر از چيپس خرماي برتر استفاده ميکنيد نيازي به آمادهسازي نيست.
درجهي فر را به ۲۰۰ درجه سانتيگراد تغيير دهيد. چيپس خرما يا خرماهاي بدون هسته نصف شده را روي تارت بريزيد. به طوري که کاملاً سطح خمير را بپوشانند، حال روي خرماها يک لايه مغز گردوي برتر بچينيد، در آخر شيرعسلي (شير تغليظ شده شيرين) را روي خرما و گردو بريزيد.
قالب را مجدداً در فر قرار دهيد تا زماني که در شيرعسلي حباب ايجاد شود و رنگ کاراملي طلايي بگيرد (حدود ۲۵ دقيقه). ممکن است بعضي بخشها قهوهاي شوند و بعضي بخشها سفيد باقي بمانند. اما در کل تارت قهوهاي رنگ به نظر ميرسد.
صبر کنيد تارت کمي خنک شود. سپس آن را از قالب جدا کنيد و در ظرف سرو قرار دهيد.
نکته: اگر مايل باشيد ميتوانيد براي داشتن نان تارت نازکتر از ۲۵۰ گرم بيسکويت استفاده کنيد. البته بايد کره و شکر را هم به همان نسبت کم کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار