نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

میوه را با پوست بخوریم یا نه؟

منبع
خراسان
بروزرسانی
میوه را با پوست بخوریم یا نه؟

خراسان/ هیچ تردیدی در فواید بی‌شمار مصرف بیشتر میوه و سبزیجات برای سلامتی وجود ندارد. این مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مفید هستند. اما سوالی که اغلب مطرح می‌شود این است: آیا بهتر است میوه‌ها و سبزیجات را با پوست مصرف کنیم یا بدون پوست؟
 ​​​​​​​
فیبر بالای پنهان در پوست میوه
پوست سبزیجات و میوه‌ها همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر و آنتی‌اکسیدان است. به عنوان مثال، حدود ۳۱درصد از کل فیبر موجود در یک سبزی می‌تواند در پوست آن یافت شود. جالب‌تر این که، سطح آنتی‌اکسیدان‌ها در پوست برخی میوه‌ها می‌تواند تا ۳۲۸ برابر بیشتر از گوشت (پالپ) آن‌ها باشد. بنابراین، مصرف میوه و سبزیجات با پوست می‌تواند به طور قابل توجهی دریافت مواد مغذی شما را افزایش دهد.

چه زمانی پوست میوه و سبزیجات را جدا کنیم؟

با وجود تمام فواید، پوست برخی میوه‌ها و سبزیجات غیرقابل خوردن یا سخت‌هضم است. برای مثال، پوست آناناس، خربزه و کدو تنبل. پوست مرکبات هم اغلب تلخ و سفت است و مصرف خام آن مطلوب نیست، مگر این‌که به صورت رنده یا پخته شده در غذاها استفاده شود. همچنین، اگر طعم تلخ یا بافت خاص پوست برخی میوه‌ها و سبزیجات باعث کاهش تمایل شما به مصرف کلی آن‌ها می‌شود، پوست کندن می‌تواند گزینه بهتری باشد.

پوست میوه، آفت‌کش ندارد؟
آفت‌کش‌ها هم در محصولات ارگانیک و هم در محصولات کشت‌شده به روش معمول، برای محافظت از محصول و افزایش بازدهی استفاده می‌شوند. اگرچه بخشی از آفت‌کش‌ها به گوشت میوه نفوذ می‌کند، اما غلظت بیشتری از آن‌ها روی پوست باقی می‌ماند. بنابراین شست‌و‌شوی دقیق با آب می‌تواند بخشی از آن را حذف کند، اما پوست کندن موثرترین راه برای حذف آفت‌کش‌هایی است که به پوست نفوذ کرده‌اند. می‌توانید از پوست‌کن‌های نازک استفاده کنید و برای سبزیجاتی مانند کدو سبز، بادمجان یا خیار، پس از شست‌و‌شوی کامل، بخشی از پوست را نگه دارید.سبزیجات با پوست ضخیم‌تر مانند سیب‌زمینی، هویج و شلغم را هم می‌توان با یک برس میوه خوب شست‌و‌شو داد تا آفت‌کش‌ها به حداقل برسند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره