نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سلامت

چه زمانی خرمالو پرخطر می‌شود؟

منبع
خراسان
بروزرسانی
چه زمانی خرمالو پرخطر می‌شود؟

خراسان/با شروع پاییز، خرمالوهای خوش‌‌رنگ به پیشخوان میوه‌فروشی‌ها می‌آیند، اما متخصصان هشدار می‌دهند که خوردن زیاد خرمالو آن هم نوع گس و نرسیده، به‌خصوص با معده خالی، ممکن است باعث تشکیل توده‌های سخت و چسبناک در معده و روده شود که گاهی فقط با جراحی درمان می‌شود. علت این مشکل، تانن و فیبر چسبنده موجود در خرمالو است که با اسید معده واکنش داده و باعث انسداد می‌شود. پس اگر عاشق خرمالو هستید، اعتدال را فراموش نکنید تا لذت پاییزی به دردسر تبدیل نشود!

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره