نماد آخرین خبر

مراجعه بی‌سابقه برای اهدای خون در کهگیلویه و بویراحمد

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مراجعه بی‌سابقه برای اهدای خون در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/ مدیرکل انتقال خون استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پس از حادثه انفجار در بندرعباس با مراجعه بیش از ۲۱۰ نفر در یک روز کاری برای اهدای خون مواجه شدیم که طی سال‌های اخیر این آمار بی سابقه بوده است.

سید عباس رضایی، مدیرکل انتقال خون استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: در دو روز بعد از حادثه تا کنون بیش از ۶۰۰ واحد خونی توسط هم استانی‌های عزیز اهدا شده است. ضمن اینکه تعداد مراجعین بسیار بیشتر از این آمار بوده و تعدادی از آنها موفق به اهدی خون نشده اند.
وی با بیان اینکه مردم، سازمان‌ها و نهاد ها در این چند روز مراجعه مکرر و حضور حداکثری برای اهدای خون داشته اند، اظهارکرد: با توجه به مراجعه مردم و تامین شبکه ملی در حال حاضر نیاز فوری به اهدای خون نداریم.
مدیرکل انتقال خون استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تشکر صمیمانه از این ابراز همدردی و پای کار بودن مردم عزیز استان، خاطرنشان کرد: از مردم استان خواهش داریم که در شرایط کنونی مراجعه فوری برای اهدای خون نداشته باشند چرا که اهدای خون یک فرصت همیشگی بوده و محدود به وقت خاصی نیست.
رضایی تصریح کرد: با توجه به بازه های زمانی سه تا چهار ماهه اهدای خون و تناسب میزان مصرف و اهدا، گاهی اوقات درصورت اهدای بیش از اندازه با ضایعات مواجه می شویم. همینطور اگر بحران مشابهی در سطح کشور و سایر استان‌ها اتفاق بیفتد، کسانی که اکنون اهدای خون انجام داده اند ظرف سه تا چهار ماه آینده نمی توانند اهدای خون داشته باشند.
وی ادامه داد: به همین خاطر از کسانی که قصد اهدای خون دارند اما تا کنون برای اهدا مراجعه نکرده اند، درخواست داریم که فعلا صبر کنند و در بازه دو هفته تا ۳۰ روز آینده اقدام کنند.
مدیرکل انتقال خون استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با توجه به نوع فراورده های خونی مدت زمان نگه داری آنها بین سه روز تا چند سال تقسیم می شود. برای مثال مدت نگه‌داری پلاکت خون بین سه تا پنج روز است درحالی که مدت نگهداری گلبول قرمز ۲۵ روز تا یک ماه است.

آخرین خبر کهگیلویه و بویراحمد در اینستاگرام :
https://instagram.com/yasuj_today